Вкладення Тема 1. Підготовка м’яса і м’ясопродуктів до продажу..docx Тема 2. Організація робочого місця продавця м’яса і м’ясопродуктів.docx Тема 3. Зберігання м’яса та м’ясопродуктів..docx Тема 4. 17.03.2020. Розміщення та викладка м’яса і м’ясопродуктів.docx Тема 5. 18.08.2020. Особливості продажу м’яса і м’ясопродуктів.docx Тема 6. 18.03.2020. Приймання, розміщення та зберігання риби і риботоварів.docx Тема 7. 24.03.2020. Особливості продажу риби і риботоварів..docx Тема 8. 21.04.2020. Приймання, розміщення, зберігання напоїв та тютюнових виробів. 2 год..docx Тема 9. 22.04.2020. Викладка та продаж напоїв та тютюнових виробів..docx Тема10. 23.04.2020. Підсумкове заняття. 2 год..docx Кiлькiсть переглядiв: 313 Коментарi Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка. Версія для друку
Коментарi